SZIGETCSÚCS

Kisoroszi

A „Hazajáró” című műsor alkotóinak közönségtalálkozója a Szigetcsúcson
Kisoroszi Szigetcsúcs 2018. szeptember 30. 13 óra

A „Hazajáró” - a Prima Primissima díjas magazin - hétről-hétre bakancsot húz és nekiindul, hogy keresztül-kasul bebarangolja a Kárpát-medence varázslatos tájait és megismerje hazánk természeti- és kulturális értékeit, történelmi emlékeit és az ott élő emberek mindennapjait. Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, Délvidéken, Muravidéken, Őrvidéken és belső-Magyarországon hol gyalog, hol szekérrel, kerékpárral vagy kenuval halad vándorútja során. A Kárpátok fenséges gerinceitől, várromokon, apró fatemplomokon és véráztatta harcmezőkön át, patinás városokig – megannyi magyar emlék kíséri a „Hazajáró” soha véget nem érő útját.

kozonsegtal_hazajaro_rgb_ok_2.jpg

“Elindulni és hazatérni”

A Kisoroszi Szigetcsúcs közönségtalálkozó vendégei a Hazajáró alkotói:

Jakab Sándor, Kenyeres Oszkár és Moys Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetcsucs.blog.hu/api/trackback/id/tr6614264049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szigetcsúcs időjárás

 duna_nyilhegy.JPG

racz_logo_allo_kisoroszi_80.jpg

Duna vízállás

hydroinfo_logo.jpg

duna_ipoly_logo.jpeg

pilisi_parkerdo_logo.jpg

natura_2000_logo.jpg

kisoroszi-cimer.jpg

Leírás

A Szentendrei-szigetcsúcs, Magyarország egyik legszebb panorámájú táborozóhelye, vízparton, árnyékot adó fűz és nyárfák alatt lehet sátorozni. A Szigetcsúcson lévő Rácz- Kert Büfé a Duna parton található. A gépkocsival érkezők a falu területén díjmentesen parkolhatnak, míg a Szigetcsúcsra vezető út elejétől - május 1-től szeptember 30-ig - autóval történő behajtásért fizetni kell.

HTML

Friss topikok

süti beállítások módosítása