SZIGETCSÚCS

Kisoroszi

III. HKR Fuss Kutyáddal, hogy segíthessünk
Kisoroszi Szigetcsúcs 2019. október 26.

 A HKR Alapítvány fő célja, hogy tevékenységeivel hozzájáruljon a kutyatartási kultúra, a kutyás sportok, valamint az állatvédelem fejlődéséhez, valamint részt vegyen eltűnt, bajbajutott személyek keresésében, felkutatásában, mentő-, és keresőkutyákkal.

fusa_a_kutaddal_2019_10_26.png

A választható távok nem csak futva, de akár sétálva is teljesíthetőek, 6 vagy 10 lábon futóknak, felszerelés póráz és hám. Egy vagy több kutyával, vagy kutya nélkül is. (Azért nagyon szeretnénk, ha legtöbben kutyával indulnátok. Támogatott szervezeteink is biztosan tudnak kölcsönözni gazdikereső védenceik közül, még van is idő addig összebarátkozni velük.

Távok:

Caida futam (CF): 1.5 km (a versenyző kutya 6 hónapos korát betöltötte)

Angyali futam (AF): 3 km (a versenyző kutya 10 hónapos korát betöltötte)

Panda futam (PF: 6 km (a versenyző kutya 1 éves korát betöltötte)
fuss_a_kutyaddal_2019_10_26-1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetcsucs.blog.hu/api/trackback/id/tr1315208002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szigetcsúcs időjárás

 duna_nyilhegy.JPG

racz_logo_allo_kisoroszi_80.jpg

Duna vízállás

hydroinfo_logo.jpg

duna_ipoly_logo.jpeg

pilisi_parkerdo_logo.jpg

natura_2000_logo.jpg

kisoroszi-cimer.jpg

Leírás

A Szentendrei-szigetcsúcs, Magyarország egyik legszebb panorámájú táborozóhelye, vízparton, árnyékot adó fűz és nyárfák alatt lehet sátorozni. A Szigetcsúcson lévő Rácz- Kert Büfé a Duna parton található. A gépkocsival érkezők a falu területén díjmentesen parkolhatnak, míg a Szigetcsúcsra vezető út elejétől - május 1-től szeptember 30-ig - autóval történő behajtásért fizetni kell.

HTML

Friss topikok

süti beállítások módosítása