SZIGETCSÚCS

Kisoroszi

Itt van a KanyarGO Térkép, a Dunakanyar fenntarthatósági útikalauza.

A Kisoroszi Szigetcsúcsot is megtalálod a KanyarGO Térképen, a Dunakanyar fenntarthatósági útikalauzán. Aki erre a térképre felkerül, elfogad egy fenntarthatósági vállalást.

kanyargo.jpg

Megjelent az Egymeder Csoport szerkesztésében  a DunakanyarGO kiadásában a Dunakanyar fenntarthatósági kalauza a KanyarGO Térkép. Egy térkép, amely igazi kincseket rejt és a jövőbe mutat.

A térkép több mint egy kommunikációs eszköz. Segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kirándulás során is lehet zöldebben gondolkodni, utazni, fogyasztani.Nem mindegy, hogy kihez térünk be enni, inni, felfrissülni. Vásárlásunkkal véleményt is formálunk arról, hogy milyen jövőt képzelünk el. Ezért mi is igyekszünk tenni, hogy zöldebb legyen a Dunakanyar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetcsucs.blog.hu/api/trackback/id/tr9316615344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szigetcsúcs időjárás

 duna_nyilhegy.JPG

racz_logo_allo_kisoroszi_80.jpg

Duna vízállás

hydroinfo_logo.jpg

duna_ipoly_logo.jpeg

pilisi_parkerdo_logo.jpg

natura_2000_logo.jpg

kisoroszi-cimer.jpg

Leírás

A Szentendrei-szigetcsúcs, Magyarország egyik legszebb panorámájú táborozóhelye, vízparton, árnyékot adó fűz és nyárfák alatt lehet sátorozni. A Szigetcsúcson lévő Rácz- Kert Büfé a Duna parton található. A gépkocsival érkezők a falu területén díjmentesen parkolhatnak, míg a Szigetcsúcsra vezető út elejétől - május 1-től szeptember 30-ig - autóval történő behajtásért fizetni kell.

HTML

Friss topikok

süti beállítások módosítása