SZIGETCSÚCS

Kisoroszi

Megjelent, Palya Bea HAZATALÁLOK című albuma
Kisorosziba megérkezni lehet, átutazni nem...

A  Hazatalálok én című dal  videó klipjét Kisoroszi Szigetcsúcson forgatták.

Élete nemrég lezárult korszakát, válását és újrakezdését dolgozta fel most megjelent új lemezén Palya Bea. A népszerű énekes Hazatalálok című anyagát decemberben mutatja be az A38 hajón.

palya_bea_hazatallok_foto.jpg

 "Női szemszögből váltak dalokká egy válás mozzanatai, közös munkában új zenekarommal. Ahogy a legtöbb ember, kezdetben én is kudarcként éltem meg a válásomat, ugyanakkor a lemez nem egy tudatos alkotói folyamat eredménye.

Rájöttem arra, hogy ha van bátorságom elmesélni, ami történt, akkor a dolgok visszamosolyognak rám és a lemeznek lehet ilyen hatása"

- mondta Palya Bea a CD-t bemutató szerdai sajtótájékoztatón.

palya_bea_a_38_1.jpgPalya Bea a Hazatalálok című albumáról tartott sajtótájékoztató után az Aria Hotel Budapest tetőteraszán 2018. szeptember 12-én MTI Fotó: Illyés Tibor

Az előadó-dalszerző az elmúlt években készített albumain (A Nő - 2014; Tovább Nő - 2016; Nappali dalok - 2016) a mostanihoz hasonló megközelítésben és őszinteséggel énekelt olyan témákról, mint a nőiség, az anyaság, az emberi kapcsolatok és a családja élete. Mint kiemelte, a Hazatalálok a váláson túl elsősorban arról szól, milyen a benne élő belső gyerek, hogyan lehet szeretnünk önmagunkat.Palya Bea újjáalakult zenekarának tagja Lisztes Jenő - cimbalom; Orbán György - bőgő; Gerzson János - arab lant, ney, derbuka, Czirják Tamás - dob. A Hazatalálok című lemez legtöbb dalában Szokolay Dongó Balázs (furulya, duda, kaval, szaxofon) is játszott, mellette ifj. Tóth István és Gryllus Samu volt a közreműködők között. Az albumot Palya Bea és zenekara december 14-én mutatja be az újbudai A38 hajón.

A HAZATALÁLOK ÉN DAL VIDEÓ KLIPJE  ITT LÁTHATÓ

MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetcsucs.blog.hu/api/trackback/id/tr5614237119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nordquist 2018.12.21. 09:21:36

Nemrég kezdtem el hallgatni, ízlelgetni Palya Bea új albumát. Az biztos, hogy továbbra is magasra teszi a lécet. A személyes sorsát, így, dalai által megimerve mindig erős hatással volt rám.

Szigetcsúcs időjárás

 duna_nyilhegy.JPG

racz_logo_allo_kisoroszi_80.jpg

Duna vízállás

hydroinfo_logo.jpg

duna_ipoly_logo.jpeg

pilisi_parkerdo_logo.jpg

natura_2000_logo.jpg

kisoroszi-cimer.jpg

Leírás

A Szentendrei-szigetcsúcs, Magyarország egyik legszebb panorámájú táborozóhelye, vízparton, árnyékot adó fűz és nyárfák alatt lehet sátorozni. A Szigetcsúcson lévő Rácz- Kert Büfé a Duna parton található. A gépkocsival érkezők a falu területén díjmentesen parkolhatnak, míg a Szigetcsúcsra vezető út elejétől - május 1-től szeptember 30-ig - autóval történő behajtásért fizetni kell.

HTML

Friss topikok

süti beállítások módosítása